Saja saját blogja (sajt nélkül)

Gondolatok a világról, működésről, mindenféléről. Nem tudom, számítógépek, internet, szabad szoftver, buherálás, kutyák, képek, stb.

Címkék

Nyár, vizsgák, forróság

2012.06.24. 11:55 saja

Üdvözlök mindenkit, aki véletlenül erre járna!

Mint láthatjátok nem nagyon szoktam ide írni, de ezt most pótolni szeretném. Megint összegyűlt a fejemben annyi dolog, hogy érdemes legyen leírni. Persze olyan dolgokról is szó eshet, amit nem tudok kinek elmondani, tehát leírom mindenkinek. Azt persze én sem tudhatom, hogy a google és egyéb keresőmotorok hogyan fogják cache-elni ezt az oldalt, illetve hogy a búsba tudna bárki is rátalálni eme posztra. Ezen kívül az se biztos, hogy bárkit is érdekelne az, amiket ide írok.
Az elmúlt félévben sok érdekes és kevésbé érdekes dolog történt velem. Márciusban végre megcsinálták az internet kapcsolatunkat - ami oly sokáig szakadozott. Sajnos ösztöndíjat nem kaptam ebben a félévben. Voltam moziban, kétszer is. Megtanultam directx-et, opengl-t programozni c++ programozási nyelven. Nem sikerült megcsinálnom az adatbázisok tárgyat. Továbbra is járok kung fu edzésekre, amik nyáron már szabadtéren vannak. El fogok menni edzőtáborba. Holnap analízis vizsgám lesz, aminek most már meg kell lennie. A hangyák inváziót tartanak nálunk, elkezdtek előjönni a szárnyas hangyák is. Keresek munkákat, gyakornoki állásokat.
Igazából nem tudom, mit akarok, mi szeretnék lenni. Nincsenek konkrét céljaim. Szóval nehezen veszem rá magam a tanulásra. Értek egy kicsit ehhez is, meg ahhoz is.
Amikor elkezdtem ezt a bejegyzést, akkor még sok dolog volt a fejemben, de sajnos most valahogy kiesett minden. Majd máskor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://backslash.blog.hu/api/trackback/id/tr234607731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása