Saja saját blogja (sajt nélkül)

Gondolatok a világról, működésről, mindenféléről. Nem tudom, számítógépek, internet, szabad szoftver, buherálás, kutyák, képek, stb.

Címkék

Szemeszter váltás

2012.02.07. 11:13 saja

Elérkezett a vizsgaidőszak vége és a jelentkezési időszak a következő félévre (persze az előzetes jelentkezés már december óta aktív). Már meg is van az órarendem. Rengeteg órám lesz, gyakorlat, amire be kell majd járnom. Még mindig jobb, mint matek vizsgára készülni.
Jövőhéten már kezdődik is a szorgalmi időszak. Nincs olyan sok szünet. Vannak ötleteim, terveim. Éppen dolgozom egy python script-en, amivel egyszerűen, könnyen le lehet kérdezni információkat az egyetem tanulmányi rendszeréből. Az órarendet már le tudja szedni. Esetleg jó lenne egy játékot is készíteni. Mondjuk Java alapút. Meg 3d modellezni is kéne.

Nemsokára már járni fogok kung fu versenyekre is. Szeretnék sportösztöndíjra jelentkezni majd.

Esetleg megpróbálok egy erasmus részképzést is beiktatni, jelentkezem pályázatra. Ki tudja, talán ki is tudok menni Finnországba.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://backslash.blog.hu/api/trackback/id/tr364074810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása