Saja saját blogja (sajt nélkül)

Gondolatok a világról, működésről, mindenféléről. Nem tudom, számítógépek, internet, szabad szoftver, buherálás, kutyák, képek, stb.

Címkék

Ez nem hiányzott

2011.11.13. 15:39 saja

Múlt héten csak egy ZH-ra mentem be az egyetemre, mert beteg voltam. A két héttel ezelőtti szünetben lettem lázas, náthás, köhögős, torokfájós, szédelgős beteg. Mondhatni remek szünet lett belőle. Szerencsére már jobban vagyok, hétfőn megyek újra edzésre is.

Befejezendő feladatok: jövőhét szerdára java-s programozás technológia feladat (kell csinálni egy JPanel-t, JTextField-ekkel, de izgalmas...), félév végéig egy társsal megcsinálni egy h4skell programot (komplikált, tulajdonképpen egy comenius logo nyelvet kell csinálni), szerdai J0g1 és men3dzsMeNt ismeretek ZH-ra tanulni, matekokat tanulni ezerrel. Ezekből nem fogok sokat csinálni most. A java-t biztosan, mert az könnyű. Esetleg j0gM3n-re is megírok egy üzleti tervet, hogy könnyebb legyen az egész.

Nesztek, itt egy turbokacsa:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://backslash.blog.hu/api/trackback/id/tr273374573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása