Saja saját blogja (sajt nélkül)

Gondolatok a világról, működésről, mindenféléről. Nem tudom, számítógépek, internet, szabad szoftver, buherálás, kutyák, képek, stb.

Címkék

I'm back

2011.10.20. 23:29 saja

Kisebb szünet után visszatértem ide, hogy folytassam az eddigieket. Ezek után még több dolgom lesz, elfoglaltabb leszek, szóval bárki, akit érdekel (most komolyan, van ilyen ember??) az, amit írok, ne számítson sűrű szöveges megjelenésekre. Ó, igen képes illusztrációk! Lehet, hogy fogok néha-néha betenni egy-egy képet is, csak, hogy több szinten is jelezzem hangulati világomat. Saját CSS-t még mindig lusta vagyok készíteni. Tudnék, de nincs kedvem.

Tipikus csütörtöki nap. Reggel negyed vagy fél hétkori kelés, mosakodási procedúra, öltözés, rendbeszedés, tanuláshoz, jegyzethez szükséges eszközök ellenőrzése, reggelizés, etetés, macsek megszúrása inzulinnal, táska, cipő, kabát, köszön, ajtó, kutyasimogatás, kapu, megálló, busz, megálló, épület, mosdó, terem, pihi, kezdés. Végzés, tudás a fejben (remélhetőleg sokáig), megálló, busz, megálló, hazaérkezés, kutyasimogatás, belépés, mosakodás, ebéd, pihi, sz.gép/tanul, nyakörv fel, póráz kézbe, kutyaséta, vissza, mindent helyére, kézmos, gyümölcs esz, tanul/sz.gép, vacsora, macskát megbök, etet, kutyákat etet, szemét kivisz, kutyákat levisz utca végére, becsukja őket kényelmes, meleg alagsorba (kint hideg, esős idő brr!), átöltözik, kézmos, gép elé ül, e-mail, program, blog.

Újdonságok? Hmm, lássuk csak. Ja, igen! Járok a kínai mozgásművészetek kurzus mellett kung fu és mediball edzésekre is, amelyek hétfőn és pénteken vannak. Nagyon jók! Kezdem ténylegesen érzékelni magam körül a világot, a teret. Eddig mintha be lettem volna zárva egy statikus dobozkába. Azt hiszem ezek megmutatják, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel hogyan mozogjunk a lehető leghatékonyabban. Plusz megtanulom megvédeni magamat, fejlődik az egyensúlyérzékem, és az erőnlétemnek is jót tesz.

Mi van még? A Portal 2 nevű játék nagyszerű. Érdemes megvenni. Igaz, mint minden játék, ez is időt vesz el, de túl élvezetes ahhoz, hogy ne vigyük végig legalább egyszer. Nem fogom itt lelőni a benne lévő poénokat, elég ha csak annyit mondok, hogy szépen néz ki, és jó. És egy 5 éves hardveren is vígan elfut.

Megyek aludni, holnap korán kelek, folytatódik a mókuskerék - csak jussak el szombatig!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://backslash.blog.hu/api/trackback/id/tr283318894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása